Försäljning Hotell, Skopje, Skopje, Makedonien, Slave Delovski 18

Försäljning - Cod. 38773

  • Typ: Hotell
  • Område: 950 m²
  • Antal rum: 25
  • Våning: 5

Fastighets typ: 4-stjärnigt hotell
Land: Makedonien
Stad: Skopje
Byggnadsår: 2004
År renoverat och uppgraderat: 2011
Rum: 25
Storlek: 950 m2
Restaurang: Ja
Konferensrum: Ja
Färger: Mörkröd och guld
Skyddat varumärke och logotyp: Ja
Hotellbeläggning: 40%

Egendomsbeskrivning:
Hotellet ligger i bostadsområdet i Skopje, i ett lugnt och fridfullt område, 1 km från stadens centrum. Är små 25 rum, boutiquehotell, idealisk för affärs- och familje resenärer.
Hotellet har parkering på framsidan för max 3 bilar eller en buss och inomhus öppen parkering för max 5 bilar. Den har 4 våningar och källare: restaurang, manager kontor och toaletter i källaren; lobbyn, front office, toalett, 5 rum och rumsbekvämrum på första våningen, 6 rum på 2: a våningen, 7 rum på 3: e våningen och 7 rum på 4: e våningen. På hotellets bakgård finns ett slutet mötesrum som kan anpassas till en restaurang med en kapacitet på 40 personer. I restaurangen serverar vi endast frukostbuffé från kl. 07.00 till 10.00 och efter frukost är restaurangen endast öppen för hotellets gäster. Restaurangen är också anpassningsbar som ett konferensrum med en total kapacitet på 50 personer.
Rummets totala kapacitet är 54 personer: 4 enkelrum, 16 dubbelrum, 4 dubbelrum och 1 lägenhet (king size-säng + två extrasängar). Det finns ett alternativ för 6 extrasängar i dubbelrum eller dubbelrum. Varje rum är utrustat med en elektronisk nyckeldörr, SOS-system i badrummen, brandlarm, eldfast matta, trämöbler, aluminium ljudisolerade fönster, minibar, LCD-TV, luftkonditionering, centralvärme och telefon. Varje rum har eget badrum med dusch, tvål, schampo och toalettpapper och hårtork. Enkelsängar har dimensioner 100 x 200 cm eller 120 x 200 cm och dubbelsängar är 180 x 200 eller 160 x 200 cm (beror på storleken på rummet). Tre rum har balkong.
Hotellet har en hiss från lobbyn till 4: e våningen, trappor från restaurangen till 4: e våningen och utomhustrappor till restaurangen, bakgårdsmötesrummet och frontkontoret. Hotellet är 24/7 säkrat med videoövervakning.
Hotellet arbetar främst med företag, statliga institutioner, icke-statliga organisationer, ambassader, familjer, affärsresenärer, men också med turistbyråer från hela Europa.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB